Social icons by dreamstale (6) Social icons by dreamstale (33) Social icons by dreamstale (17)

Biography

Pete Emric


Pete Emric is een DJ/Producer, die zijn carrière begon in verschillende clubs in Groningen, hier leerde hij zijn DJ set naadloos aan te passen op hetgeen wat het publiek wil.

 

Door de vorderingen in zijn skills de laatste jaren, breidde zijn netwerk uit van alleen optreden in Groningen naar vele clubs door heel Nederland. Door zijn prestaties brak Pete Emric ook door in het buitenland, hij heeft gedraaid in grote clubs zoals Pacha (Spanje), Starbeach (Griekenland), in de grootste discotheek van de Costa Brava, Millennium (Spanje) en nog veel meer.

Pete Emric was in de zomers van 2010 tot en met 2012 vaste DJ op Starbeach, Chersonissos (Griekenland). Hier heeft hij gespeeld met DJ’s zoals Hardwell, Quintino, Billy The Kit en Afrojack. Ook heeft hij afgelopen zomer opgetreden in de grootste club van het eiland, Club Matrix!

Afgelopen zomer was een groot hoogtepunt voor Pete, hij trad de hele zomer op in Spanje op plekken als Lloret, Blanes, Salou, Barcelona en andere delen van de Costa Brava. Hij was die zomer wekelijkse resident DJ in Pacha La Pineda (Salou).  Zijn hoogtepunt afgelopen zomer was optreden in een van de grootste discotheek van de Costa Brava, Millennium met meer dan 3200 feestende mensen!

Naast alle zomertours door vele vakantieoorden, heeft Pete Emric ook vele optredens in clubs door heel Nederland. Hij is vaste DJ in Club Kokomo Groningen, waar hij op wekelijkse basis optreedt.

Pete Emric laat iedere club helemaal uit zijn dak gaan!