Social icons by dreamstale (6) Social icons by dreamstale (33)

Biografie

MC Wes-L


De energie van MC Wes-L op het podium is uniek en neemt het hele publiek mee. Hij weet weet precies wanneer hij moet beginnen met MC’en en wanneer hij het moet laten. Hij vindt hier samen met de DJ een perfect balans in.

MC Wes-L heeft al op veel plekken in Nederland opgetreden zoals Club Escape Amsterdam, maar ook op een van de grootste festivals van Noord-Nederland namelijk Beachrockers en House in Harmony in Leeuwarden met artiesten als Dirtcaps, Billy The Kit, Yellow Claw en Quintino. Sinds 2016 jaar is hij vaste MC in Club Kokomo Groningen, waar hij op wekelijkse basis optreedt.

Éen van zijn hoogtepunten vond plaats in de zomer van 2016: MC’en voor 10.000 feestgangers op Couleur Cafe Festival in België.

Naast het hosten van clubs en festivals besteed Wes-L ook tijd in de studie door. Hier neemt hij onder andere vocalen op voor aankomende mixtapes en releases.

MC Wes-L  deelde al vaker het podium met DJ Robbá Rovega en deze twee hyperactieve artiesten gecombineerd resulteert altijd in één groot gekkenhuis. Logischerwijs hebben ze daarom in de zomer van 2017 besloten  om voortaan als twee-eenheid DONFETTI door het leven te gaan.

De aanwezigheid van MC Wes-L op uw evenement is een garantie tot een geweldige sfeer!