Social icons by dreamstale (6) Social icons by dreamstale (33) Social icons by dreamstale (30)

Biography

Elmore


Elmore is een jonge enthousiaste DJ met een groot gevoel voor ritme. Ook bij hem begon het draaien en mixen als een hobby. Daarvoor blonk hij al wat betreft zijn ritmegevoel uit tijdens het drummen.

In 2015 startte hij zijn carrière door mee te doen met verschillende DJ-contests. Nadat hij in Groningen de noordelijke contest won, ging hij door naar de landelijke contest op het Bomaye Outdoor Festival in Kerkrade waar hij eerste werd. Na deze winst begon de bal te rollen. Sindsdien draait hij in verschillende clubs en op (besloten) feesten met name in het Noorden van het land. Daar weet hij het publiek steeds weer te verrassen met opzwepende beats en verrassende overgangen waarbij hij gebruikt maakt van verschillende stijlen, afhankelijk van de sfeer op de avond en de wensen van het publiek.

Sinds hij aangesloten is bij 050 Agency wordt hij nog meer geboekt en krijgt hij meer naam in de regio. Inmiddels heeft hij elke grote club in Groningen van binnen gezien vanachter zijn DJ-set zoals Club Kokomo, Club Enzo, Huize Maas en Oceans41. Ook draaide hij (met andere DJ’s) in een uitverkocht Martini Plaza tijdens de ESN introductieweek. Verder draaide hij op verschillende festivals zoals Castle of Love en Bomaye Outdoor festival.

Bij DJ Elmore klopt alles; de stijl, het ritme, de opbouw van de set en de energie. Kortom, met Elmore wordt je feest iets wat de gasten zeker zullen onthouden.