Ultra-Miami, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland… Noem een naam van een groot festival en de kans is groot dat het op de lange lijst met hoogtepunten van de carrières van Danny Da Costa en Tariq Pijning staat.

 

Vanuit het noorden van Nederland zet dit elektronisch duo hun muzikale stempel op de grond van Europa. Toen de twee hun krachten bundelden en zich in hun residentie in Club Kokomo in Groningen trokken, bleek het direct een hit te zijn. Desalniettemin bouwden de twee ook een indrukwekkende carrière voor zichzelf op.

Met gemiddeld meer dan 150 shows per jaar werd Danny Da Costa een zeer goede en ervaren DJ. Hij heeft zijn vaardigheden over heel Europa gedeeld. Hij heeft stages gedeeld met grote artiesten zoals Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Daarnaast heeft hij bewezen een zeer getalenteerde producent te zijn, waarbij hij originals en remixen heeft vrijgegeven bij grote muziek labels als Spinnin’ Records en Armada. Dit resulteerde in massale ondersteuning door industriële smaakmakers zoals Jack Ü, Blasterjaxx, Diplo, die Danny’s releases op podia zoals Sziget, Coachella en Sensation speelden.

In een korte tijd werd muzikaal multitalent Tariq Pijning één van de grootste saxofoonspelers in de dansindustrie wereldwijd. Ondanks het feit dat hij nog maar in zijn vroege twintiger jaren zit, is Tariq al een onmisbare naam onder de live acts. Met zijn vlotte melodieën en spot-on timing is Tariq één van de weinige saxofoonspelers die precies weet wat nodig is om de muzikale kwaliteit op een hoger niveau te brengen.

Vanaf het moment dat hij in 2016 samen met de Nederlandse superster Sam Feldt zijn krachten bundelde, bevond Tariq zich in een verbazingwekkend internationaal tourschema waarin hij uitverkochte shows speelde op festivals zoals Ultra Miami mainstage, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland en nog veel meer.

Op dit moment hebben Danny Da Costa en Tariq Pijning hun krachten samen gebundeld om een geheel nieuwe show gevuld met live evenementen, verhoogde melodieën en veel energie te brengen.

Door het gebruiken van eigen producties die in de set worden opgenomen, een goede dynamische muzikale stroom en het gebruik van verschillende live-elementen, valt deze act onmiddellijk op.


danny-tariq_thunb